Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz küçük at görmek

Rüyada beyaz küçük at görmek

Rüyada beyaz küçük at görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz küçük at gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada küçük beyaz at görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz küçük at görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada küçük at görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada beyaz küçük yılan görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Rüyada küçük beyaz solucan görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalettir.

Rüyada küçük beyaz kedi görmek fırsatların elden kaçacağına, kısmetin bollaşacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz küçük kurtlar görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada küçük beyaz balık görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments