Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında bebek emzirmek

Rüyada kucağında bebek emzirmek

Rüyada kucağında bebek emzirmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada kucağında bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Rüyada kucağında bebek emzirmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağında bebek olmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate işaret eder.

Rüyada kucağında kundaklı bebek görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, güleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü bebeği kucağa almak ününün çoğalacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına delalet eder.

Rüyada bebeğini kucağında görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada karısının kucağında bebek görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kucağında bebek taşımak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına tabir olunur.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments