Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kubbetüs sahrayı görmek

Rüyada kubbetüs sahrayı görmek

Rüyada kubbetüs sahrayı görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kubbetüs sahrayı gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Rüyada kubbetüs sahrayı görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sahra çölünü görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret eder.

Rüyada sahra çölü görmek başarıya ve zafere doymayacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına inanılır.

Rüyada cami kubbesi görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kubbe görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cami kubbesine çıkmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, onları rahat ettireceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Rüyada yeşil kubbe görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, sahip olacağı malın faazlalığına işarettir.

Rüyada gök kubbe görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments