Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kubbe görmek

Rüyada beyaz kubbe görmek

Rüyada beyaz kubbe görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kubbe gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz kubbe görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami kubbesine çıkmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami kubbesi görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalettir.

Rüyada gök kubbe görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada caminin kubbesini görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, ortak işlere gireceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kubbeli ev görmek şansın yüzüne güleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kubbeli bina görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada medinedeki yeşil kubbeyi görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, şifa ve ilaç bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments