Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök kubbe görmek

Rüyada gök kubbe görmek

Rüyada gök kubbe görmek mevki makam sahibi olunacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gök kubbe gördüyseniz:

  • Ailenize karşı daha ilgili olmalısınız.

Rüyada gök kubbe görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami kubbesi görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cami kubbesine çıkmak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada beyaz kubbe görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kubbeli bina görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camii kubbesi görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kubbetüs sahrayı görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kubbeli cami görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, ticarete atılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments