Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kubbe görmek

Rüyada yeşil kubbe görmek

Rüyada yeşil kubbe görmek kötülüklerden uzak kalacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada yeşil kubbe gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmanız gerekiyor.

Rüyada medinedeki yeşil kubbeyi görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yıpranacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kubbe görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, işlerinin başarılı olacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya tabir olunur.

Rüyada yeşil kubbeli cami görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gök kubbe görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada cami kubbesi görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada kubbeli cami görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada caminin kubbesini görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami kubbesine çıkmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments