Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kubbeli ev görmek

Rüyada kubbeli ev görmek

Rüyada kubbeli ev görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, anne baba duaları alınacağına, hayırlı bir sürece girileceğine yorulur.

Rüyada kubbeli ev gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada kubbeli ev görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalettir.

Rüyada cami kubbesine çıkmak moralinin her zaman yerinde olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada caminin kubbesini görmek borçlarının kalmayacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kubbeli cami görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada medinedeki yeşil kubbeyi görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz kubbe görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, acılarını dindireceğine inanılır.

Rüyada yeşil kubbe görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gök kubbe görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments