Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kravatlı adam görmek

Rüyada kravatlı adam görmek

Rüyada kravatlı adam görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, kafa dağıtacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada kravatlı adam gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Rüyada kravatlı adam görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, böylelikle yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kravatlı adam görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kravat hediye almak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işarettir.

Rüyada mavi kravat takmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine yorulur.

Rüyada mavi kravat bağlamak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada mor kravat takmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kravatlı erkek görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kravat vermek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments