Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kral ve kraliçe görmek

Rüyada kral ve kraliçe görmek

Rüyada kral ve kraliçe görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kral ve kraliçe gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kral ve kraliçe görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada kral kraliçe görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet eder.

Rüyada kraliçe olmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, ele geçen parada artış olacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kraliçe tacı takmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, gelişiminin hız kazanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Rüyada ingiliz kraliçesini görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kişinin şansının artacağına işaret eder.

Rüyada kraliçe olduğunu görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kraliçe görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzellik kraliçesi görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments