Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kraliçe olduğunu görmek

Rüyada kraliçe olduğunu görmek

Rüyada kraliçe olduğunu görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Rüyada kraliçe olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Rüyada kraliçe görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada kraliçe tacı takmak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzellik kraliçesi görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işarettir.

Rüyada kraliçe tacı görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına delalettir.

Rüyada ingiltere kraliçesini görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada kral kraliçe görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Rüyada ingiliz kraliçesini görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kral ve kraliçe görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments