Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kraliçe görmek

Rüyada kendini kraliçe görmek

Rüyada kendini kraliçe görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına inanılır.

Rüyada kendini kraliçe gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada ingiltere kraliçesini görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kraliçe tacı takmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet eder.

Rüyada kraliçe tacı görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, koltuğunun yükseleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kraliçe elizabeth görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kral ve kraliçe görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada kral kraliçe görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna yorulur.

Rüyada kendini kraliçe görmek ilim irfan sahibi olacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalettir.

Rüyada kraliçe arı görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments