Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kraliçe olmak

Rüyada kraliçe olmak

Rüyada kraliçe olmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kişinin evlatlarının artacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kraliçe olmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan ya da eleştiri dozunu arttıran kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada kraliçe tacı görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işarettir.

Rüyada kral kraliçe görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, maddi durumun düzeltileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ingiliz kraliçesini görmek sıkıntılara neden olacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine inanılır.

Rüyada kral ve kraliçe görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına delalettir.

Rüyada kraliçe görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kraliçe olduğunu görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kişiye hep umut olacağına tabir olunur.

Rüyada kraliçe elizabeth görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kraliçe karınca görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments