Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılı ayakkabı görmek

Rüyada asılı ayakkabı görmek

Rüyada asılı ayakkabı görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalet eder.

Rüyada asılı ayakkabı gördüyseniz:

  • Biraz daha akılcı olarak hakkınızı korumalısınız.

Rüyada asılı ayakkabı görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada çatıda asılı kalmak sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret eder.

Rüyada evde çamaşır asılı görmek azap çektiğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta asılı birini görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini asılı görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hastalıkların uzak duracağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada asılan insanlar görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada anneyi asılı görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments