Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılı adam görmek

Rüyada asılı adam görmek

Rüyada asılı adam görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, koyu muhabbette kalacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, rahata kavuşacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asılı adam gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada asılı adam görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına yorulur.

Rüyada asılmış bir adam görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta asılı adam görmek kendisini ailesine vereceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipte asılı adam görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada asılan adamlar görmek bahtın açık olmasına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kasapta asılı et görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada halıyı asılı görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına inanılır.

Rüyada duvarda asılı kuran görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments