Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıyı asılı görmek

Rüyada halıyı asılı görmek

Rüyada halıyı asılı görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, zor zamanlar yaşanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, büyük adımlar atılacağına, borçların biteceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret etmektedir.

Rüyada halıyı asılı gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Rüyada balkonda asılı halı görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda asılı halı görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvara asılı halı görmek başarıya giden yollarının açılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına alamet eder.

Rüyada halıyı asılı görmek işlerinin tutacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada asılı halı görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı asılı görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada bir yerde asılı kalmak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada asılmış insanlar görmek şans ve kısmet elde edeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments