Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyuna çarpmak

Rüyada koyuna çarpmak

Rüyada koyuna çarpmak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada koyuna çarpmak gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Rüyada koyuna çarpmak yaşadığı darlığın son bulacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada arabayla koyuna çarpmak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada kafanı çarpmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada birine çarpmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı çarpmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, işlerini boşvereceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işarettir.

Rüyada burnunu çarpmak zor zamanların sona ereceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanlara çarpmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe arabayla çarpmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, kısmetlerin çoğalacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments