Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun ve inek sürüsü görmek

Rüyada koyun ve inek sürüsü görmek

Rüyada koyun ve inek sürüsü görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ve inek sürüsü gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konulardaki planlarınızda bazı değişiklikler ya da iniş çıkışlar yaşanabilir.

Rüyada koyun ve inek sürüsü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, elinize para geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek koyun sürüsü görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek ve koyun sürüsü görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına alamet eder.

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak neşe ve sevinç içinde olacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek pişman olacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun sürüsü otlatmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun kuzu sürüsü görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulur.

Rüyada siyah koyun sürüsü görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments