Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun sürü görmek

Rüyada koyun sürü görmek

Rüyada koyun sürü görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun sürü gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada koyun sürüsü sahibi olmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Rüyada ölü koyun sürüsü görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzu ve koyun sürüsü görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işarettir.

Rüyada koyun sürüsünün öldüğünü görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde koyun sürüsü görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada koyun sürüsünü otlatmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun sürüsü ve köpek görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments