Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun sulamak

Rüyada koyun sulamak

Rüyada koyun sulamak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada koyun sulamak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada koyun sürüsü sulamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada koyun sulamak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet eder.

Rüyada ot sulamak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada nane sulamak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, onların kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada inşaat sulamak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağ bahçe sulamak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yolları sulamak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada kuru toprak sulamak zorluklarla boğuşulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments