Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane sulamak

Rüyada nane sulamak

Rüyada nane sulamak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, önünün kapanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına yorulur.

Rüyada nane sulamak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada nane sulamak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kuru nane almak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına işaret eder.

Rüyada taze nane yemek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada nane maydanoz görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada kuru nane görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada nane görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada naneli sigara içmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada nane ağacı görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, şöhret elde edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments