Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu yeşil deniz görmek

Rüyada koyu yeşil deniz görmek

Rüyada koyu yeşil deniz görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil deniz gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Rüyada koyu yeşil deniz görmek mutlu olacağınıza, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret eder.

Rüyada koyu yeşil giymek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, lüksüne de lüks katacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada koyu yeşil elbise görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu yeşil su görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yanlış kararlar vereceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet eder.

Rüyada koyu yeşil yılan görmek dönülmez yollara gireceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil göz görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada koyu yeşil biber görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil halı görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, iftiraya maruz kalınacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments