Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu renk saç görmek

Rüyada koyu renk saç görmek

Rüyada koyu renk saç görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, yatırımların heba olacağına, diplomalarının artacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu renk saç gördüyseniz:

  • En önemli konular birisi gelip el atana kadar rafa kalkmış görünüyor.

Rüyada saçlarını koyu renk görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada saçları koyu renk görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalettir.

Rüyada saçını koyu renk görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada saçı koyu renk görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada koyu renk saç görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu renkli saç görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına işaret eder.

Rüyada koyu yeşil renk görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu renk halı görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments