Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu renkler görmek

Rüyada koyu renkler görmek

Rüyada koyu renkler görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyu renkler gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız.

Rüyada koyu renk halı görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu renkli yılan görmek vefalı bir insan olacağına, istediği gibi yaşayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu renk araba görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine inanılır.

Rüyada koyu renkli deniz görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, büyük bir kavgaya tutuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada koyu renk elbise giymek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Rüyada koyu renkli elbise görmek elinin darlaşacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada koyu renk güvercin görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine inanılır.

Rüyada koyu renkli at görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments