Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koynunda kedi görmek

Rüyada koynunda kedi görmek

Rüyada koynunda kedi görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, bir sıkıntıya girmeye, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koynunda kedi gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada koynunda kedi görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada koynunda bebek görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada yılanın koynuna girdiğini görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada koynunda yılan görmek tüm düzenin alt üst olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz koy görmek kazançsız işler peşinde olmaya, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada koynuna yılan girmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sevinçli haberlerin alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments