Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovayla yoğurt görmek

Rüyada kovayla yoğurt görmek

Rüyada kovayla yoğurt görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, yanlışlara düşeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kovayla yoğurt gördüyseniz:

  • Hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz.

Rüyada kovayla yoğurt görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada kova yoğurt görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kovada yoğurt görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yoğurt kovası görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kova yoğurt görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, şansının döneceğine delalet eder.

Rüyada saçına yoğurt sürmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalettir.

Rüyada yoğurt almaya gitmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, büyük işlere girileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne yoğurt görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments