Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arıyı kovalamak

Rüyada arıyı kovalamak

Rüyada arıyı kovalamak huşu içinde devam edeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada arıyı kovalamak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikir ya da duygularınızı açıkça dile getirmeniz, karşı tarafın sizi anlaması için dua etmenizden daha faydalı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada arıları kovalamak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine alamet eder.

Rüyada arı kovaladığını görmek elindekini de bitireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arıların kovaladığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada eşek arısı kovalamak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arının kovaladığını görmek yanlış kararlar vereceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arı kovalamak evlerindeki huzurun artacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına rivayet eder.

Rüyada arıyı kovalamak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada bal arısı kovalamak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments