Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye koşmak

Rüyada kabeye koşmak

Rüyada kabeye koşmak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kabeye koşmak gördüyseniz:

  • Evinizde konfora yönelik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada kabeye doğru koşmak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeye koşmak hedefine çok kolay ulaşacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında koşmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalet eder.

Rüyada kalabalıkla koşmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkasından koşmak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, ana baba sözü dinlemeye, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada hiç durmadan koşmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Rüyada koşmak ve kaçmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada yeşilliklerde koşmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments