Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarken düştüğünü görmek

Rüyada koşarken düştüğünü görmek

Rüyada koşarken düştüğünü görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Rüyada koşarken düştüğünü gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Rüyada koşarken düştüğünü görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin koşarken düştüğünü görmek hayıflanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tepeden koşarak inmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak yokluk çekeceğine, şifa bulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine koşarak sarılmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı koşarken görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada koşarken terlemek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşarak birini aramak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments