Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarak yürümek

Rüyada koşarak yürümek

Rüyada koşarak yürümek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, karalar bağlayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşarak yürümek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Rüyada koşarak yürümek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, borçlanacağına, içinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koşarken yorulmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşan kedi görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşarak gelmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, şöhret ve hayır getireceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşan kalabalık görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada koşarak birinden kaçmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada koşarak işe gitmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments