Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan kalabalık görmek

Rüyada koşan kalabalık görmek

Rüyada koşan kalabalık görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Rüyada koşan kalabalık gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişelere sahip olabilirsiniz ya da bazı şeylere cesaret edemeyebilirsiniz.

Rüyada koşan kalabalık görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işarettir.

Rüyada eşini koşarken görmek istediği evde oturacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, mal mülk kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört nala koşan atlar görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada denizi koşarak geçmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşan buzağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına işarettir.

Rüyada kendini koşarken görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada koşarak yetişmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşarak namaz kılmak ilerleyeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments