Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarak gelmek

Rüyada koşarak gelmek

Rüyada koşarak gelmek insan sevindireceğine, dua alacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, belki ölümler görüleceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşarak gelmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Rüyada koşarak gelmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölen birini koşarken görmek rızkının kesileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi koşarken görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşan adam görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşarak dağa çıkmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine rivayet eder.

Rüyada koşarken düşmek maddi varlığının çoğalacağına, işlerinin kapanacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret eder.

Rüyada köprüden koşarak geçmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, güzel günlerin geleceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına işaret eder.

Rüyada koşarak uçtuğunu görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments