Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarken düşmek

Rüyada koşarken düşmek

Rüyada koşarken düşmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, endişelerin biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, kişinin afiyette olacağına, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Rüyada koşarken düşmek gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada koşarken düşmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşarak kaçmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşarken görmek onun yolundan ayrılmayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşan kadın görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Rüyada dört nala koşan atlar görmek yüzlerin asılacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada babayı koşarken görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada koşan fare görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Rüyada koşarken ağlamak uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments