Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz saldırdığını görmek

Rüyada öküz saldırdığını görmek

Rüyada öküz saldırdığını görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, ayrılık yaşanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına delalettir.

Rüyada öküz saldırdığını gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada öküzün saldırdığını görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, her şeyin gönlünce olacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküz saldırdığını görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine rivayet eder.

Rüyada horozun saldırdığını görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, dedikoduya, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin başkasına saldırdığını görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tilkinin saldırdığını görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kazancının epey düşeceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada koyunun saldırdığını görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına işaret eder.

Rüyada karganın saldırdığını görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada tavşanın saldırdığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments