Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkudan besmele çekmek

Rüyada korkudan besmele çekmek

Rüyada korkudan besmele çekmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, saadetinin yükseleceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkudan besmele çekmek gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Rüyada şeytandan korkup besmele çekmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada korkuyla besmele çekmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkup besmele çekmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, adının fesada karışacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkudan besmele çekmek nefsine yenileceğine, fedakârlıklar yapacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytana besmele çekmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta besmele çekmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, yalan söylemeye, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada şeytan görüp besmele çekmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanı görüp besmele çekmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments