Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkuyla ağlamak

Rüyada korkuyla ağlamak

Rüyada korkuyla ağlamak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hanesine huzurun dolacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada korkuyla ağlamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada korkudan ağlamak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ele geçen parada artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkup ağlamak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada korkuyla ağlamak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada korkup ağladığını görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeklerden korkup kaçmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, hatalarından erken döneceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada korku filmi görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Rüyada korkudan kurtulmak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret eder.

Rüyada yılandan korkup kaçmak çok mutlu olunacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments