Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup ağlamak

Rüyada korkup ağlamak

Rüyada korkup ağlamak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada korkup ağlamak gördüyseniz:

  • Bir değişiklik mevcut durumunuzu farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir.

Rüyada korkudan ağlamak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder.

Rüyada korkuyla ağlamak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada korkup ağladığını görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada korkup ağlamak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkuyla koşmak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada korkup sure okumak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada şeytandan korkup besmele çekmek işlerinin kötüleşeceğine, birikiminin artacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüm korkusu hissetmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments