Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkulu rüya görmek

Rüyada korkulu rüya görmek

Rüyada korkulu rüya görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkulu rüya gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulmaktadır.

Rüyada korku içinde olmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, geleceğine bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden korkup saklanmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkudan kapı kilitlemek hayırlı haberler alacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada korkudan dua okumak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada korkudan konuşamamak yaşadığı zor günlerin biteceğine, yeni işlerin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada korkudan sure okumak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada köpekten korkup kaçmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, en büyük acılarının dineceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments