Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korku içinde olmak

Rüyada korku içinde olmak

Rüyada korku içinde olmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada korku içinde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda bazı konuşmaların yapılmasını veya konuşmayı başlatan kişi olmayı istemiyor olabilirsiniz.

Rüyada korku içinde olmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına rivayet eder.

Rüyada korku filminin içinde olmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok korkup kaçmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada korkup çığlık atmak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, üzüntülerin sevince döneceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak kazancın katbekat artacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkudan kuran okumak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada korkudan dua etmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, huzurunu yerine getireceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalet etmektedir.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments