Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup kaçtığını görmek

Rüyada korkup kaçtığını görmek

Rüyada korkup kaçtığını görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada korkup kaçtığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada birinden korkup kaçtığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkup kaçtığını görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada korkudan altına kaçırmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, düşmanların barışacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada korku trenine binmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına rivayet eder.

Rüyada korkudan kapı kilitlemek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada korkup eve saklanmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kavgaların büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada korkudan uyanmak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments