Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korku duymak

Rüyada korku duymak

Rüyada korku duymak kalkınacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına işarettir.

Rüyada korku duymak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Rüyada korku duymak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, başarılarını arttıracağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada korkutucu ses duymak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret eder.

Rüyada attan korkup kaçmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanı korkutmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkudan tövbe etmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada korkudan dili tutulmak hayırlı bir işe adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada korku tüneline görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada köpekten korkup kaçmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments