Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe aşık olmak

Rüyada bir erkeğe aşık olmak

Rüyada bir erkeğe aşık olmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kazancının günden güne arttıracağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe aşık olmak gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada aşık olduğun erkeğin öldüğünü görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak hiç istemediği işlere gireceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun erkeği görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada erkeğe aşık olmak rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına delalettir.

Rüyada yakışıklı erkeğe aşık olmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun erkeğe sarılmak mali olarak küçüleceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın erkeğe aşık olmak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments