Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin aşık olduğunu görmek

Rüyada bir erkeğin aşık olduğunu görmek

Rüyada bir erkeğin aşık olduğunu görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru cevaplar alamıyorsanız, biraz uzaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yakışıklı erkeğe aşık olmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun erkekle konuşmak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe aşık olmak çok rahat bir hayat süreceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun erkeği görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine aşık erkek görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, adının her yerde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın erkeğe aşık olmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments