Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun sürüsü ve köpek görmek

Rüyada koyun sürüsü ve köpek görmek

Rüyada koyun sürüsü ve köpek görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, dolayısıyla geleceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, keyifli olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun sürüsü ve köpek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada koyun sürüsü ve köpek görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet eder.

Rüyada koyun sürüsüne sahip olmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, adım atarken çok zorlanacağına işarettir.

Rüyada dağda koyun sürüsü görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü koyun görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada koyun sürüleri görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada koyun koç sürüsü görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada koyun sürüsü otlatmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments