Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşma görmek

Rüyada konuşma görmek

Rüyada konuşma görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yokluğun biteceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, yeni bir yol tutulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada konuşma gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Rüyada babasıyla konuştuğunu görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin konuştuğunu görmek tüm kederinin uçup gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada atla konuştuğunu görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, borçlarının çoğalacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin arkadan konuştuğunu görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı birinin türkçe konuştuğunu görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada konuşan tilki görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, varlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kundakta konuşan bebek görmek bazı kaynakların tükeneceğine, ev sahibi olunacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments