Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşamamak hareket edememek

Rüyada konuşamamak hareket edememek

Rüyada konuşamamak hareket edememek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kişinin esenlik bulacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada konuşamamak hareket edememek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Rüyada konuşamamak hareket edememek feraha ermeye, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, insanlar arasında yüceleceğine delalet eder.

Rüyada hareket edememek konuşamamak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, pek çok olumlu gelişmelere, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine rivayet eder.

Rüyada hareket eden yılan görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kısmetlerinin açılacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hareket eden otobüs görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet eder.

Rüyada hareket eden nesneler görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada hareket eden heykel görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada hareket edememek şükrederek yaşayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Rüyada hareket eden ev görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, meşakkate düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments