Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür bulmak

Rüyada kömür bulmak

Rüyada kömür bulmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada kömür bulmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kömür bulmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kömür madeni bulmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kömür yaktığını görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada çuvala kömür doldurmak maddi konuların çözüme kavuşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada kömür kovası görmek işlerinin kapanacağına, patron koltuğuna geçeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşette kömür görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çuval içinde kömür görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine rivayet eder.

Rüyada kömür satmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments