Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür kovası görmek

Rüyada kömür kovası görmek

Rüyada kömür kovası görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kömür kovası gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kömür kovası görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kömür elemek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kömürlükte fare görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, istediklerini elde edeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yakacak kömür görmek yükünün azalacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kömür toplamak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meşe kömürü görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kömür istemek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada taş kömür görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments