Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür verdiğini görmek

Rüyada kömür verdiğini görmek

Rüyada kömür verdiğini görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine inanılır.

Rüyada kömür verdiğini gördüyseniz:

  • Evde ya da yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada kömür verdiğini görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünde kömür görmek parasının azalacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada kamyonda kömür görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada odun kömürü görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömür külü görmek çok büyük bir işe girileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, varını yoğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çuval içinde kömür görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kömür çuvalı görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş kömür görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kolaylığa kavuşacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments