Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür süpürmek

Rüyada kömür süpürmek

Rüyada kömür süpürmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, yarardan çok zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada kömür süpürmek gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Rüyada kömür süpürmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada közlenmiş kömür görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kömür ve soba görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde kömür görmek günahlarından tövbe etmeye, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kömür kurumu görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kömür çalmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, verimin her geçen gün artacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Rüyada kömürü görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kömür görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments