Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür dağı görmek

Rüyada kömür dağı görmek

Rüyada kömür dağı görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, rızkının artacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına tabir olunur.

Rüyada kömür dağı gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kömür dağı görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, malını ve canını riske edeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak kömür görmek verilen sözlerin tutulacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kömür arabası görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kömürün çalındığını görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kor kömür görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çuvala kömür doldurmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yakacak kömür görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet eder.

Rüyada evin önünde kömür görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments